Pors alimentàries

Idioma de la ponència: Català

Horari: dimecres, 3 setembre, 2014 - del 12:00 al 13:30

Menjar es més que una necessitat bàsica, Invertim hores de la nostra vida sentats al voltant d'una taula y en ella celebrem els esdeveniments més importants. El menjar es,  a més de la ximple ingesta d'aliments, una expressió cultural, un acte social i moltes vegades una demostració del status, de la ideología o de la religió.

Avui en dia es don la paradoxa que els llibres i programes que més interés desperten son els de receptes de cuina i els de dietes. Aquest interés i abundància d'informació facilita afirmacions incertes, llegendes urbanes, falsetats i sobre tot, molta por. Era millor el menjar d'abans que el de ara? Es mes sa menjar natural o ecològic? estem menjant molta química? En enverinen els aditius? Com serà el menjar del futur?

 

Ponentes

Profesor Titular de Universidad
Universitat Politècnica de València
Web: http://naukas.com/autor/jose-miguel-mulet/

Currículum:

J. M. Mulet (Dènia, 1973) és llicenciat en química i doctor en bioquímica i biologia molecular per la Universitat de València. Actualment és professor titular de biotecnologia a la Universitat Politècnica de València. També dirigeix el Màster en Biotecnologia Molecular i Cel•lular de Plantes i dirigeix una línia d'investigació al Instituto de Biologia Mol.lecular i Cel.lular de Plantes tractant de desenvolupar noves plantes resistents a sequera o a fred . Paral•lelament a aquesta tasca acadèmica, desenvolupa una àmplia activitat com a divulgador científic. És autor dels llibres Los productos naturales ¡vaya timo!, Comer sin miedo (Premi Prismas al millor llibre de divulgació científica publicat el 2014) i Medicina sense Enganys, de la secció de ciència al medi digital Sabemos i de la secció "Historias de la Comida" a El Pais Semanal. El seu compte de tuiter @jmmulet es el segon amb més seguidors de un científic en actiu de parla hispana.